ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ


Καλημέρα φίλοι μου.
Όσοι δεν με γνωρίζουν προσωπικά και δεν έχουν διαβάσει το love korydallos (τη μαμά του Στάση Κορυδαλλός), ίσως να βλέπουν με κάποια καχυποψία αυτή την προσπάθεια. Δεν τους αδικώ. Η εποχή μας βρίθει από κομματικά υποκινούμενες ιστοσελίδες και ιστολόγια που έχουν σκοπό να αποφέρουν κάποιο εισόδημα στους δημιουργούς τους. Και είναι εντάξει να συμβαίνει, ο κόσμος του internet μας χωράει όλους αρκεί να υπάρχει εντιμότητα και αλήθεια.
Το Στάση Κορυδαλλός όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά. 
Δημιουργήθηκε από την αγάπη μου για τη γραφή (γιατί όταν δεν γράφω είμαι λυπημένη) και την μεγάλη αγάπη μου για τον Κορυδαλλό μέσα στον οποίο έχω ζήσει όλη μου τη ζωή.  
Δεν έχει κομματική ταυτότητα, δεν έχει ενα χρώμα (έχει πολλά αλλά όχι κομματικά) δεν υποστηρίζει καμία παράταξη, -είναι όμως ανοιχτόμυαλο και αντικειμενικό κι όταν συμβαίνει κάτι όμορφο στην πόλη μας με χαρά θα το προβάλλει- και δεν πρόκειται να δεχτεί ούτε ένα ευρώ για διαφημίσεις, ή χορηγούμενη ανάρτηση (Σημ: δωροθεσίες για τους αναγνώστες του Στάση Κορυδαλλός, είναι καλοδεχούμενες αν και εφόσον προκύψουν)
Δεν είναι σελίδα αγγελιών ή ένα site που θα καταχωρούνται άκριτα τα πάντα. 
Είναι η προσωπική μου ματιά για ο,τιδήποτε κάνει την καρδιά μου να χτυπήσει γρήγορα, για ο,τιδήποτε μου αρέσει και πιστεύω ότι θα ήταν καλό να ακουστεί, να το μάθουν κι άλλοι. Είναι όλα αυτά που θέλω εγώ να μοιραστώ με τους γύρω μου, όμως είμαι ανοιχτή σε προτάσεις για να δω και να μάθω νέα πράγματα για τον Κορυδαλλό. 

"Και εσύ τί θα κερδίσεις;" μπορεί να απορήσει -ίσως εύλογα- κάποιος.
Πείτε με ονειροπόλα,πείτε με όπως θέλετε αλλά η απάντηση είναι μόνο μία...
Χαμόγελα

Αυτά τα μαγικά "νομίσματα" που σε πλουτίζουν μέσα σου ! 
Χαμόγελα αληθινά και πολλά...

(και ίσως τη χαρά να ακούσω κάποια στιγμή τη φράση "Το διαβάσα στο Στάση Κορυδαλλός" από κάπου δίπλα μου, τυχαία) 

Αυτή είναι η Στάση Ζωής μου.
Αυτό είναι το Στάση Κορυδαλλός.
Θα έχουμε να πούμε πολλά ...


Να έχετε μια υπέροχη μέρα και να προσέχετε τους εαυτούς σας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις