MALT- FINE DINING AND SPIRITS



Όταν έχεις καιρό να δεις αγαπημένους φίλους και έχεις να πεις πολλά νέα, η καλύτερη μέρα για τη συνάντηση είναι η Πέμπτη. Καλές και οι άλλες μέρες- η Παρασκευή και το  Σάββατο θεωρούνται κατά κανόνα μέρες βόλτας και ποτού- αλλά κατά την γνώμη μου η Πέμπτη είναι η μέρα που και βλέπεις κόσμο και δεν υπάρχει τόσος συνωστισμός, οπότε χαίρεσαι την βόλτα διαφορετικά.
 Και το καλύτερο μέρος για να τους συναντήσεις είναι φυσικά το MALT. 
Ασφαλής επιλογή!


Το MALT άνοιξε τις πόρτες του στον Κορυδαλλό το 2018 και από την πρώτη φορά που πήγα το λάτρεψα. Ο εσωτερικός χώρος είναι άψογα διακοσμημένος με υψηλής αισθητικής έπιπλα και το αναγνωρίσιμο πια μπλέ του χρώμα στους τοίχους, που το συναντάμε και στις βελούδινες πολυθρόνες του. Μα και οι εξωτερικοί του χώροι δεν πάνε πίσω, ειδικά το μεγάλο μπαλκόνι που βρίσκεται στον επάνω όροφο και είσαι τυχερός αν βρεις τραπέζι καθώς προτιμάται από τους περισσότερους επισκέπτες. Φυσικά υπάρχει πάντα η επιλογή του να κάνεις κράτηση. 
(Εμείς σταθήκαμε τυχεροί χθες και βρήκαμε τραπέζι στο μπαλκόνι, τα καλά της Πέμπτης που είπαμε πιο πάνω)


Η θέα στην πλατεία Ελευθερίας



Οι επιλογές που έχεις στο MALT είναι πολλές. Από εκλεκτά κρασιά και μπύρες, μέχρι ποτά και περίτεχνα κοκτέιλ που θυμίζουν χολυγουντιανή υπερπαραγωγή και σχεδόν λυπάσαι να τα πιείς για να μη χαλάσεις το σχέδιο. 
Από πλατό τυριών αλλαντικών όπως αυτό που πήραμε εμείς χθες, μέχρι γκουρμέ πιάτα πολλών σκούφων και ... σούσι (!) στην καλύτερή του εκδοχή, για τους λάτρεις του είδους.
Όλα είναι προσεγμένα στο MALT μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια και πάντα με την υπεροχή της τέλειας εξυπηρέτησης και του άψογου σέρβις. 
Όλα εναρμονισμένα να αποπνέουν προσιτή πολυτέλεια, κάτι που έλειπε από την πόλη μας. 

 Εκτός όμως από το μπαλκόνι και το "σαλόνι" υπάρχει και η υπέροχη "αυλή" που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ και συχνά επιλέγω να καθίσω εκεί.
Είναι ένας χώρος στο πλάι του κεντρικού κτηρίου που μοιάζει με αυλή ή αίθριο με οροφή που ανοίγει τα καλοκαίρια κι έτσι αερίζεται επαρκώς, μα η διακόσμηση παραπέμπει σε εσωτερικό σπιτιού ακολουθώντας την αισθητική του MALT. Τέλειος ανατρεπτικός συνδυασμός. 


             

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για το MALT αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερο να το επισκεφτείτε για να το γνωρίσετε, να δοκιμάσετε τα ποτά και τα εδέσματα που σερβίρει ή να πάτε Κυριακή μεσημέρι για να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές επιλογές brunch με την παρέα ή την οικογένειά σας (καλό θα ήταν να έχετε κάνει κράτηση). 
Εμείς θα πάμε και θα ξαναπάμε, αυτό είναι σίγουρο. 
Περάσαμε υπέροχα κι αυτό ... βγαίνει προς τα έξω!

      



Το MALT βρίσκεται 
Πλατεία Ελευθερίας και Αγίου Γεωργίου 57
(λίγα μέτρα από την έξοδο του μετρό προς την πλευρά της οδού Αγ.Γεωργίου) 
τηλέφωνο για κρατήσεις 21 0495 4154

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του MALT στο Facebook   https://www.facebook.com/maltRestauBar

ή να κάνετε follow στο προφίλ του Malt στο Instagram 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις