WISH!


Ακριβώς επάνω στην πλατεία Ελευθερίας (προς την πλευρά της Αθηνάς), βρίσκεται το WISH. 
Ένας όμορφος Urban philosophy χώρος, που συνδυάζει όλα αυτά που έχουμε ανάγκη για ένα χαλαρό απόγευμα ή ένα διάλειμμα ξεκούρασης ανάμεσα στα ψώνια μας. Ελαφρύ φαγητό, γκουρμέ συνταγές για τους ψαγμένους, έναν καφέ με κάποιο γλύκισμα ή απλώς ένα ποτήρι κρασί με συνοδεία μιας πικοιλίας τυριών.  

                  

Όλα είναι καλαίσθητα και ποιοτικά στο Wish, με λιτότητα και χρώματα που χαλαρώνουν το μάτι. Το εσωτερικό του είναι διακοσμημένο  με καθρέφτες και γλυκό ισορροπημένο φωτισμό, ενώ το εξωτερικό μέρος, παρόλο που βρίσκεται επάνω στην πολύβουη πλατεία, καταφέρνει να δημιουργεί την αίσθηση της ηρεμίας. Τα καθίσματα είναι άνετα, ακόμα και στα ψηλά τραπέζια τα σκαμπό έχουν  μαλακό υλικό, κι έτσι δεν νιώθεις ότι το μαγαζί "σε διώχνει"'ύστερα απο λίγο.

Όλα αυτά δεμένα με την μίνιμαλ αισθητική του , κάνουν το WISH μια ασφαλή επιλογή για όποιον αρέσκεται στα fusion all day restorant bars, δηλαδή τους πολυχώρους. 

Άν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μια φράση για να χαρακτηρίσω το WISH αυτή θα ήταν "φιλόξενο". 

Όπως μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα τους:

"Το Food Menu το έχει επιμεληθεί ο Μηνάς Πάτσης με την ομάδα του και είναι σίγουρος ότι θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας."

Ενώ...

ην Cocktail List την έχει δημιουργήσει ο Μιχάλης Σιελής, με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο, υπόσχεται ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι."

Κλείνοντας, να προσθέσω ότι το WISH δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα αντίστοιχου ύφους all day bars του εξωτερικού. 
Μια επίσκεψη θα σας πείσει. 






Περισσότερες πληροφορίες για το WISH θα βρείτε στη σελίδα του στο facebook



Βρίσκεται Πλατείας Ελευθερίας 6 απέναντι παραπλέυρως από την έξοδο του Μετρό
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 21 0497 0159

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις